Takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm •

Omläggning av papptak

Vi på Takläggare Stockholm har en lång och gedigen erfarenhet av att utförs omläggning av papptak och har gjort det till vårt specialområde. Det innebär att papptak är det enda material som vi arbetar med men i gengäld bistår vi allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till bygg- och fastighetsbolag. Vår målsättning är att lägga om papptak med hög kvalitet och göra det med bästa möjliga servicegrad. Eftersom ett sedumtak alltid har ett underliggande tätskikt bestående av takpapp kan vi erbjuda en komplett lösning med sedummaterial.

Takläggare för papptak med bred kompetens

När vi arbetar med nyläggning, omläggning, ombyggnationer och repartationer av papptak i Stockholm går vi det på allt från förråd och garage till villor och industrifastigheter. Takpapp är i dag ett helt annat material än det var förr, vilket gör att det är utmärkt och säkert materialval till tak med låg lutning. Våra hantverkare har den kompetens som krävs för att i samband med ett takpappsarbete utföra kompletterande plåtarbeten som exempelvis häng- och stuprännor, takfots- och krönplåt samt montage och demontage av befintliga plåtbeslag. Upptäcker vi fuktskador på råsponten byter vi även den.

omläggning-stockholm-papptak

Omläggning av papptak i Stockholm med material av hög kvalitet

När vi gör olika typer av arbeten på papptak i Stockholm kan vi försäkra våra kunder om att vi vill vara och är bäst på det vi gör.

 • Vi arbetar enbart med de material på marknaden som har högst kvalitet
 • Takshingel tillverkas av takpappsleverantören Northpower varför vi även erbjuder läggning av shingeltak
 • Vi monterar livlinefästen och snörasskydd i enlighet med gällande regler
 • Säkerhet är a och o varför våra hantverkare alltid arbetar med skyddutrustning

omläggning-papptak-bra-pris-stockholm

Vi lägger om ert papptak för ett bra pris

För att vi ska kunna skicka en rättvisande offert på omläggning av papptak i Stockholm behöver vi ha en så detaljerad beskrivning som möjligt av det aktuella takets skick och en ungefärlig storleksberäkning. Kostnadsförslaget, som vi skickar inom en arbetsdag, innehåller en detaljerad beskrivning av material, materialåtgång samt vad det kostar att lägga papptak. För att ni ska känna er helt trygga med att anlita oss finns vi tillgängliga för att besvara eventuella frågor såväl före som under den tid som arbetet utförs. Ni är självklart även välkomna att kontakta oss efter att vårt uppdrag är slutfört.

 • Välkommen till oss

  Vi vill vara din bästa takläggare i Stockholm och gör allt för att leva upp till detta.

  Adress:
  Albybergsringen 108
  137 69 Österhaninge

  Telefon:
  010-525 29 11

  E-post:
  offert@taklaggareistockholm.nu

  Orgnr:
  556799-9932

OM OSS

Vi vill vara din bästa takläggare i Stockholm och gör allt för att leva upp till detta.

Takläggareistockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Northpower Takentreprenader AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Albybergsringen 108
137 69 Österhaninge

010-525 29 11

offert@taklaggareistockholm.nu

Orgnr:
556799-9932