Takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm •

Nyläggning av papptak

Vi på Takläggare Stockholm kan utföra nyläggning av papptak på bland annat villor, industrilokaler, garage och förråd. Varje år lägger vi runt 100 000 kvadratmeter tak av den här typen, vilket har gjort oss till experter inom området. Vi använder oss enbart av kvalitativa material för att våra uppdragsgivare skall få ett tak som håller länge utan att tappa sin funktionalitet. Vi kan även vara behjälpliga vid läggning av sedumtak, eftersom dessa har ett tätskikt av papptak.

omläggning-papptak

Vi är experter på att lägga papptak

Som takläggare för papptak i Stockholm har vi all den utrustning som är nödvändig för ett lyckat och välfungerande resultat. Vi använder en kranbil för att garantera både fastighetens och våra anställdas säkerhet när vi arbetar. Eftersom vi är så erfarna som vi är inom papptak i Stockholm kan vi även lägga takshingel, och vid dylika arbeten svetsar vi ihop kapporna istället för att limma dem eftersom det ger en bättre hållbarhet. Vid en nyläggning kan vi även utföra önskvärda plåtarbeten, exempelvis montering av stuprör och hängrännor samt byte av takfönster.

experter-papptak-stockholm

Nyläggning av papptak i Stockholm utförd av oss

Att låta oss lägga ert papptak i Stockholm garanterar att ni får ett fullgott resultat.

 • Vi är bland de största inom vår bransch i Stockholm
 • Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök
 • Vi tar emot både stora och små uppdrag

Vi hjälper er lägga papptak för ett lågt pris

Om ni vill ta emot en offert för en nyläggning av papptak i Stockholm kan ni ta kontakt med oss för att boka ett hembesök. Under det kommer vi ta mått på tätskiktsytan för att kunna ge er ett pris för takläggare. I den offert ni får från oss kommer det även framgå vilket fabrikat vi kommer använda. Om ni därefter väljer att godkänna vårt kostnadsförslag meddelar ni oss om detta och så kommer vi överens om en lämplig starttid och diskuterar andra detaljer kring arbetet.

 • Välkommen till oss

  Vi vill vara din bästa takläggare i Stockholm och gör allt för att leva upp till detta.

  Adress:
  Albybergsringen 108
  137 69 Österhaninge

  Telefon:
  010-525 29 11

  E-post:
  offert@taklaggareistockholm.nu

  Orgnr:
  556799-9932

OM OSS

Vi vill vara din bästa takläggare i Stockholm och gör allt för att leva upp till detta.

Takläggareistockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Northpower Takentreprenader AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Albybergsringen 108
137 69 Österhaninge

010-525 29 11

offert@taklaggareistockholm.nu

Orgnr:
556799-9932