Takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm •

Om ROT-avdraget

Ett skatteavdrag som ger lägre arbetskostnader

ROT-avdraget är en skattesubvention som har funnits sedan 1990-talet. Avdraget erbjuds till alla privatpersoner som anlitar ett företag registrerat för F-skatt för att utföra en renovering, ombyggnad eller tillbyggnad. För att man skall få använda sig av ROT behöver man äga och bo i fastigheten där ett arbete skall utföras samt betala skatt i Sverige. Som mest går det att få 50 000 kronor subventionerat varje år och om man är flera som äger samma fastighet får alla göra avdrag.

Renovera taket och använd ROT

ROT-avdraget går att använda när du skall renovera taket eller lägga ett helt nytt tak på din befintliga bostad. För att du skall få använda ROT behöver din fastighet vara äldre än fem år. Förutsatt att den är det har du rätt att dra av 30 % på alla arbetskostnader, men däremot är inte material som nya takpannor avdragsgilla. Du är välkommen att höra av dig till oss på Takläggare Stockholm om du vill veta om ditt projekt är godkänt.

En behändig subvention

En av de bästa sakerna med ROT-avdraget är att vi som takläggare i Stockholm kan dra av det belopp du har rätt till innan vi skickar ut en faktura till dig. Det gör att du inte behöver ligga ute med pengarna och ansöka om att få dem tillbaka.

 • Välkommen till oss

  Vi vill vara din bästa takläggare i Stockholm och gör allt för att leva upp till detta.

  Adress:
  Albybergsringen 108
  137 69 Österhaninge

  Telefon:
  010-525 29 11

  E-post:
  offert@taklaggareistockholm.nu

  Orgnr:
  556799-9932

OM OSS

Vi vill vara din bästa takläggare i Stockholm och gör allt för att leva upp till detta.

Takläggareistockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Northpower Takentreprenader AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Albybergsringen 108
137 69 Österhaninge

010-525 29 11

offert@taklaggareistockholm.nu

Orgnr:
556799-9932