Takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm •

Om oss

Tak är vårt expertområde

Northpower Takentreprenader AB är ett företag som fick sin början redan under 2001. Sedan dess har många förändringar gjorts, bland annat har kommanditbolaget ombildats till ett aktiebolag och flera verksamheter har slagits ihop. I dag hittar ni oss 20 kilometer söder om Stockholm i Albyberg där vi har verksamhetslokaler som är anpassade specifikt för det vi gör. Inom den koncern vi tillhör arbetar ungefär 60 medarbetare, varav strax över 10 är specialiserade på att arbeta med tak.

Vi tror på att vara tydliga

En av de kvalitéer vi på Northpower Takentreprenader AB vill ha med oss i alla uppdrag vi tar oss an är att vara ärliga. Vi tror att det ger våra kunder ett förtroende för oss och därför är vi noga med att uppdatera er löpande under processen. Vi har utformat rutiner som har visat sig vara väl passande för det arbete vi gör och det gör också att alla som anlitar oss kan känna sig trygga.

Miljön är viktig för oss

Vi värderar miljön och därför är vi noga med att ta det i beaktande i vårt arbete. Vi väljer alltid material som har en så liten miljöpåverkan som möjligt och källsorterar samt återanvänder material som går att ge ett nytt liv.

Att få ett nytt papptak skall vara enkelt och vi kan se till att processen går smidigt till.

 • Välkommen till oss

  Vi vill vara din bästa takläggare i Stockholm och gör allt för att leva upp till detta.

  Adress:
  Albybergsringen 108
  137 69 Österhaninge

  Telefon:
  010-525 29 11

  E-post:
  offert@taklaggareistockholm.nu

  Orgnr:
  556799-9932

OM OSS

Vi vill vara din bästa takläggare i Stockholm och gör allt för att leva upp till detta.

Takläggareistockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Northpower Takentreprenader AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Albybergsringen 108
137 69 Österhaninge

010-525 29 11

offert@taklaggareistockholm.nu

Orgnr:
556799-9932